Biografie

Ik ben van kinds af aan al met muziek bezig. In mijn tienerjaren zong ik bij het bekende Jeugdkoor Scala onder leiding van de Kolacny broers. Daar kon ik op jonge leeftijd al heel wat ervaring opstrijken. Wereldtournees en gouden platen stonden op het programma.

Na enkele leerrijke jaren besloot ik mijn eigen weg in te slaan. Begeleid door professionele zangleraars als Filip De bolster en Daniel Climan ontdekte ik mijn eigen stijl. Ik trad op met verschillende bandjes en specialiseerde me vooral in akoestische settings. Ik begon ook met het schrijven van muziek, voor mezelf en voor anderen. Ik werkte onder andere samen met grote muziekstudio's als The Globe Studio's. Vandaag de dag ben ik met verschillende projecten bezig en zing ik met regelmaat op huwelijken. Ik kan rekenen op het grote muziekaal talent van mij pianist Adi Mehic en samen met Davis Davidse blijf ik werken aan een optimale sound van mijn stem.

Behalve zingen werk ik ook in de media en studeerde ik Klinische Psychologie. Muziek blijft echter mijn grootste passie!

Email: steffi@zangereshuwelijk.be